Laura Humalamäki

valokuvaaja

AITOJA HETKIÄ,

RAKKAITA MUISTOJA

AI KUKA OON?

Nykyinen Jyväskyläläinen 29-vuotias valokuvaaja,                       paluumuuttaja Helsingistä vuodelta 2008. 

Mieheni lisäksi meidän perheeseen kuuluu kaksi yhteistä lasta                      sekä koirat Sony ja Koda. 

Tällä hetkellä teen valokuvauksia sivutoimisesti päivätyön ohella sekä yksityisille henkilöille että yrityksille!

Olen suorittanut kuvallisen ilmaisun perustutkinnon ja valmistunut virallisesti valokuvaajaksi joulukuussa 2019 Jyväskylän Gradiasta. 


 

JAA MITÄKÖ KUVAAN JA MISSÄ?

VAUVAT I LAPSET- JA PERHE I VALMISTUJAT I HÄÄT JA JUHLAT I YRITYKSET 

Kuvaan mielelläni miljöössä tai esimerkiksi kotonasi, mutta multa löytyy myös yhteinen studio kolleegani valokuvaaja Saija Kainulaisen kanssa Jyväskylän Holstista osoitteesta Kolikkotie 2 C

Koska meillä on yhteinen studio, tulisi varaukset tehdä hyvissä ajoin mikäli sulla on tarvetta studiokuvaukselle jotta me Saijan kanssa pystytään järjestämään meidän kuvausaikataulut yhteen!  
Studiolla riittää luonnonvaloa, mutta tarvittaessa löytyy valaistustakin.


 

KAUANKO OLEN KUVANNUT?

Valokuvaaminen on aina ollut yksi osa mun elämää alunperin harrastusmielessa. Omaksi ilokseni ihan pikkutytöstä asti räpsytellyt siis menemään!

Ensimmäisen järjestelmäkameran mieheni osti meille vuonna 2012, jolloin aloin harjoittelemaan parempien kuvien kuvaamista edelleen harrastusmielessä omaksi iloksi ja muistoja tallentaen kotialbumiin. 

Ammatillisessa mielessä  kuitenkin innostuin valokuvaamisesta vuonna 2015 jolloin rakas esikoisemme syntyi, tuo äidin ihana rinsessa jota olen käyttänyt nämä edelliset vuodet muutaman kuukauden ikäisestä lähtien harjoituskappaleenani oppiakseni kuvaamaan paremmin.                   Toki mulla oli joitakin vuosia aiemmin käynyt mielessä ”mitä jos lähtisin opiskelemaan valokuvaamista?” mutta silloin se  jäi vain ajatuksen tasolle…

Viimein syksyllä 2017 kuitenkin päätin hakea  opiskelupaikkaa kuvallisen ilmaisun perustutkintoon Jyväskylän aikuisopistoon koemielessä ja yllätyksekseni sainkin opiskelupaikan.

Ammatikseni olen kuvannut asiakaskuvia vajaa kolme vuotta.


 

TÄRKEÄÄ MULLE kuvaajana on asiakkaiden tyytyväisyys. Pyrin huomioimaan aina asiakkaan toiveet kuvauksien suhteen ja toteutan ne oman näkemykseni mukaisesti.